Samuel A. Matz (Autor) / Libristo.pl

Książki autorstwa Samuel A. Matz

Znaleziono 1 – 14 z 14 pozycji

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Sortuj według i pokaż również niedostępne

  1. Bakery Technology and Engineering

    Bakery Technology and Engineering

    Samuel A. Matz | Springer, Berlin, 1991


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    1122.01

  2. Equipment for Bakers

    Equipment for Bakers

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1988


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    235.21

  3. Food Texture

    Food Texture

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1990


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    95.09

  4. Water in Foods

    Water in Foods

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1996


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    95.09

  5. Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed

    Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed

    Samuel A. Matz | Springer Netherlands, 1991


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    1122.01

  6. Cookie and Cracker Technology

    Cookie and Cracker Technology

    Samuel A. Matz | Springer, Berlin, 1993


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    868.66

  7. Cereal Science

    Cereal Science

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1999


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    95.09

  8. Cereal Technology

    Cereal Technology

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1999


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    98.71

  9. Glossary of Milling and Baking Terms

    Glossary of Milling and Baking Terms

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1993


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    141.83

  10. Formulating and Processing Dietetic Foods

    Formulating and Processing Dietetic Foods

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1996


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    374.94

  11. Technology of Food Product Development

    Technology of Food Product Development

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1994


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    328.20

  12. Snack Food Technology

    Snack Food Technology

    Samuel A. Matz | Springer, 2012


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    716.74

  13. Bakery Technology and Engineering

    Bakery Technology and Engineering

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1999


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    468.32

  14. Glossary of Cereal Science and Technology

    Glossary of Cereal Science and Technology

    Samuel A. Matz | PAN-TECH INTL INC, 1995


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    165.30

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Pozycji na stronie

Filtr

Język
  • Angielski14
Oprawa
  • Miękka11
  • Twarda3
Dostępność
  • Do miesiąca14
Rok wydania
  • 20121
  • 19993
  • 19962
  • 19951
  • 19941
  • 19932
  • 19912
  • 19901
  • 19881
Przedział cenowy

-


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: